Weekendavisen

Spar mange penge på et abonnement på Weekendavisen lige nu. Se det gode tilbud på Weekendavisen herunder og tilmeld dig allerede i dag.

 PeriodePrisLæs mere
Kristelig Dagblad10 uger190 kr. (spar 65%)Læs mere

Med tilbuddet på Weekendavisen får du:

  • 65% rabat i forhold til normalprisen
  • Levering af avisen hver uge
  • Fuld adgang til Weekendavisen.dk
  • Adgang til e-avisen og lydavisen

Du betaler 19 kr. om ugen over 10 uger, til en samlet pris på bare 190 kr. Det er en rigtig stor besparelse i forhold til normalprisen på 47 kr. om ugen betalt over 52 uger til en samlet pris på 2.444 kr.

Weekendavisen historie

Weekendavisen er en af Danmarks eneste aviser der kun bliver udgivet 1 gang om ugen. Den udgives hver fredag i et tykt eksemplar med masser af læsning til hele weekenden. Weekendavisen er en del af den store mediekoncern Berlingske Media.

Det er en nyere avis, som er en fortsættelse af avisen Berlingske Aftenavis som blev udgivet frem til 1971, hvor den så blev til Weekendavisen. Det skyldtes at det danske postvæsen stoppede med at levere post om eftermiddagen og det kunne derfor ikke fungere med en aftenavis.

Der har altid været fokus på dybdegående journalistik og velskrevne artikler om såvel indland som udland. Der bliver bragt mange samfunds- og kulturrelevante artikler. Siden 2017 har Martin Krasnik være chefredaktør for avisen.

Betingelser for abonnement

Tilbuddet gælder ikke personer og husstande, der har abonneret på Weekendavisen de seneste 6 måneder. Abonnementet koster 19 kr. om ugen og betales samlet med 190 kr. Herefter fortsætter abonnementet til 47 kr. om ugen med afregning én gang årligt ved mindre du opsiger abonnementet inden da. Tilbuddet udløber 17. marts kl. 23:59.