Ugeblade

Ugeblade eller sladderblade har i mange årtier været utroligt populære i Danmark, hvor mange af dem har haft flere 100.000 læsere hver uge. Vi har skrevet lidt om alle de ugeblade du kan læse i Danmark og samlet et overblik over gode abonnement tilbud på ugeblade.

  • Ude og Hjemme
  • Se & Hør
  • Søndag
  • Familie Journal
  • Billed Bladet
  • 7 TV-dage

Ovennævnte ugeblade er både de klassiske sladderblade, men andre har også et knap så blakket ry, såsom Familie Journal og Ugebladet Søndag. Nedenfor kan du se hvordan du spare op til 50% på et ugeblad abonnement.

Ugeblade abonnement tilbud

Der er flere måder at abonnere på ugeblade på. Du kan købe direkte hos ugebladet, du kan købe det i din lokale kiosk og så kan du købe det på nettet i en digital udgave. Der er ofte mange penge at spare ved at købe et abonnement på dit favorit ugeblad på nettet, faktisk helt op til 50%.

Hvis du vil spare helt op til 50% på dit favorit ugeblad, så skal du købe det hos Zinio. Zinio er en online magasintjeneste, hvor du kan købe og abonnere på alverdens magasiner til det halve af hvad normalprisen er.

De har alle de store danske ugeblade som vi har nævnt herover, og du kan derfor abonnere på dem til en billig pris hos Zinio.

Find dit favorit ugeblad til halv pris hos Zinio.

Læs ugeblade online

Med Zinio kan du læse alle ugeblade online via deres app, som findes til alle platforme. Du kan sågar læse dem på den computer via deres desktop reader. Du bestemmer selv hvilke ugeblade du vil have mulighed for at læse digitalt på nettet og betaler kun for dem du læser. Du kan læse dem på din smartphone, tablet og computer.

Ugeblade i Danmark

Der er mange mange ugebladsudgivelser hver i uge i Danmark. Alle de store mediekoncerner udgiver flere ugeblade. Du kan se alle ugeblade i Danmark øverst i artiklen her, men her vil vi blot komme nærmere ind på udgiverne af ugeblade i Danmark, altså de store mediehuse.

Berlingske Media

Egmont

Aller

Benjamin Media