Magasiner

Vi har skrevet en lille bid om de forskellige magasiner i Danmark. I hver artikel om det enkelte magasin kan du finde gode tilbud på magasin abonnementer. Herunder er en liste over de magasiner vi har skrevet lidt om:

Læs magasiner online

Vil du gerne prøve et af ovenstående magasiner gratis og som e-magasin, kan du gøre det via tjenesten WYPE. Det er en magasintjeneste der fungere på samme måde som streamingtjenesterne Viaplay, Mofibo eller Storytel. Du kan altså streame magasiner på alle dine enheder både online og offline.

Magasiner i Danmark

I Danmark har vi altid været glade for at læse magasiner og blade i mange mange år. Derfor finder man også rigtig mange magasin udgivelser i Danmark, til alle køn i alle aldre. Ovenfor kan du læse mere om nogle af de magasiner der bliver udgivet i Danmark, herunder kan du se hvem der udgiver de mest populære magasiner i Danmark.

Benjamin Media

Benjamin Media har eksisteret siden 1987, hvor grundlæggeren udgav små bøger om prissætning på brugte biler. I 1989 begyndte udgivelsen af Bil Magasinet, som i dag er et af deres mest populære magasiner. I dag har mediehuset mange store udgivelser som fx Bo Bedre, Costume og Illustreret Videnskab. Bureauet udgiver kun danske magasiner og ingen aviser.

Aller

Aller er et af Danmarks største mediebureauer og har haft udgivelser på landkortet siden år 1873 og er dermed også et af Danmarks ældste mediehuse. I dag sidder de tungt på markedet for magasiner og blade, med over 1 million læsere hver måned. Deres udgivelser er blandt andet magasiner som Elle, Vi Unge og Q og ugeblade som Femina, Ude og Hjemme og Søndag. Aller udgiver magasiner og ugeblade, men ikke aviser.

Egmont

Egmont er også blandt de største mediehuse i Danmark og har mange populære udgivelser. Egmont blev grundlagt i år 1878, i dag har de medier i 30 forskellige lande og mere end 700 udgivelser om måneden. Blandt Egmonts udgivelser er nogle af Danmarks mest populære magasiner som fx Euroman, Eurowoman, Gastro og Alt for Damerne. Egmont udgiver magasiner og ugeblad både for børn og voksne, de har ingen avis udgivelser.

Berlingske Media

Berlingske Media udgiver mange medier på tværs af flere forskellige platforme. De er Danmarks ældste mediehus og har en historie der starte helt tilbage i 1731, hvor Ernst Henrich Berling indvandrede til Danmark. Den første udgivelse kom dog først 18 år senere i 1749. Deres største udgivelser er Berlingske, Berlingske Business, BT, Metroxpress og Weekendavisen. Mediehuset udgiver kun aviser, radio og online medier, dermed har de ingen magasinudgivelser.

Abonnement tilbud på magasiner

Høre du til dem der holder meget af at læse magasiner og blade, så hjælper vi dig med at finde gode tilbud på abonnementer på danske magasiner. Vi samlet de bedste magasin abonnement tilbud for alle de største magasiner i Danmark.

Øverst i artiklen er der et link videre til alle de magasiner vi har skrevet om og samlet tilbud på. Mange af magasinerne kan du prøve gratis i en begrænset periode, mens andre magasin tilbud giver dig mange numre af magasinet + en gratis gave til en rigtig god pris.