Hvad koster en avis i løssalg?

En avis i løssalg kan koste alt fra 22 kr. til 59 kr. Priserne på løssalgsaviser bliver ved med at stige, da færre og færre køber dem, i takt med at flere og flere læser nyheder digitalt.

Aviser findes stadig i papirform og mange henter hver dag deres avis i den lokale kiosk eller supermarked. Det kan du også gøre. Vi har her lavet en liste over priserne på de største danske aviser i løssalg.

Information

Avisen Information koster 23 kr. i løssalg.

Information kører ofte et tilbud, hvor du kan prøve deres avis gratis i 4 uger. Du kan her se, om de kører tilbuddet lige i øjeblikket.

Efter du har fået den første måned gratis kan du vælge at fortsætte abonnementet til 200, 300 el. 400 kr./md. alt efter hvor mange fordele du vil have. Det giver dig en pris på 6,67 kr. pr. avis, 10 kr. pr. avis eller 13,33 kr. pr. avis, hvilket alt sammen er billigere end at købe avisen i løssalg.

Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad koster 30 kr. i løssalg.

Ligesom Information kører Kristeligt Dagblad ofte også et tilbud, hvor du kan prøve det gratis i 4 uger. Se mere om det her.

Efter den gratis prøveperiode kan du vælge at fortsætte abonnementet til enten 249 kr./md. (8,30 kr. pr. dag), 324 kr./md. (10,80 kr. pr. dag) eller 447 kr./md. (14,90 kr. pr. dag) alt efter hvor mange fordele du vil have. Der er altså mange penge at spare på et abonnement, frem for køb af avisen i løssalg.

Berlingske

Berlingske koster 35 kr. i løssalg.

Ofte kører Berlingske et tilbud, hvor du kan prøve deres avis i en begrænset periode til en meget billig pris. Se her om de har et tilbud på nuværende tidspunkt.

Weekendavisen

Weekendavisen koster 59 kr. i løssalg.

Weekendavisen bliver kun udgivet en gang om ugen (hver fredag) og er derfor også en del dyrere end de andre aviser i løssalg, da det er en ordentlig mobbedreng. Lige nu er der et unikt tilbud på weekendavisen hvor du får de første 10 uger til bare 19 kr. om ugen, hvilket er en besparelse på 65%. Se tilbud på Weekendavisen.

Ekstra Bladet

Ekstra Bladet koster 22 kr. pr. avis i løssalg.

Du kan her se, om Ekstra Bladet kører nogle tilbud på avisabonnementer lige i øjeblikket.

Børsen

Børsen koster 30 kr. i løssalg.

Hos Børsen kan du også abonnere på avisen. De tilbyder 4 forskellige abonnementer, der koster henholdsvis 89, 449, 469 og 489 kr./md. Dvs. at du får en pris pr. avis på mellem 2,97 kr. og 16,30 kr. Se her om Børsen har et tilbud på deres avis.

Politiken

Politiken koster 39 kr. i løssalg.

Med et abonnement på Politiken kan du spare mange penge i forhold til at købe avisen i løssalg. Du kan vælge mellem 3 forskellige abonnementer hos Politiken, med priser på henholdsvis 349, 449 og 549 kr.

Det billigste Politiken abonnement giver dig dermed en dagspris på 11,63 kr. mens det dyreste abonnement har en dagspris på 18,30 kr.

BT

BT koster 24 kr. i løssalg.

Du kan her se, om BT har et tilbud på deres avisabonnement.

Jyllandsposten

Jyllandsposten koster 43 kr. i løssalg.

2 thoughts on “Hvad koster en avis i løssalg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *