i FORM

Her kan du læse mere om det danske magasin i FORM. i FORM er Danmarks største magasin om sport og sundhed. Det bliver udgivet en gang om måneden, hvor der altid er artikler om det nyeste indenfor motion og sundhed, gode råd til din træning og kost. I hvert nummer er der også et interview med en kendt person.

Prøv i FORM gratis i 30 dage

Har du overvejet at begynde at abonnere på eller bare købe et nummer af i FORM, men er ikke helt sikker endnu? Så kan du prøve magasinet helt gratis i 30 dage uden binding. Det kan du med magasintjeneste Wype, hvor du også får adgang til yderligere 16 andre magasiner helt gratis.

–> Læs i FORM gratis i 30 dage <–

Prøveperioden er uden binding og ud får adgang til at læse alle de seneste udgivne numre af i FORM, og det samme med de 16 andre magasiner der er tilgængelige på tjenesten. Efter den gratis prøveperiode kan du vælge at fortsætte abonnementet til 99 kr./md.

i FORM abonnement tilbud

Er du mere til printudgaven af i FORM magasinet, så kan du herunder se alle aktive tilbud på iFORM som printet magasin. Alle tilbud listet herunder giver 2 eller flere magasiner + en gratis gave relateret til motion og sundhed, for en meget lav pris. Du spare altid mere end 50% på disse abonnement tilbud.

Tabel

Du vil altid kunne få sådan et godt tilbud på et abonnement af i FORM, og hold øje med siden her for at holde dig opdateret eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

De tilbud du vil se her på siden vil altid være bygget op på samme måde, hvor du får 2 eller flere i FORM magasiner, en gave relateret til i FORM genre og en samlet besparelse på langt under halv pris i forhold til normalpris. Herunder et eksempel på et tidligere abonnement tilbud.

4 numre af i FORM + Active Fit træningstøj til yoga og pilates for kun 149 kr. spar 937 kr.

Huske dette er blot et eksempel, du kan altid se alle aktive tilbud i tabellen herover.

Hvad får du med et abonnement på iFORM?

Hvad kan du som minimum altid forvente at få med i et abonnement tilbud på i FORM, det kan du se herunder.

  • Minimum de seneste 2 numre af magasinet leveret lige til døren.
  • En gratis gave som har relation til emnet motion og sundhed, fx træningstøj.
  • En kæmpe besparelse i forhold til normalprisen, ofte mellem 80-90%.
  • Fuld adgang til iform.dk.
  • Adgang til digital udgave af magasinet på smartphone og tablet.

Magasinets historie

i FORM udgives af Benjamin Media i Danmark. Det er blevet udgivet siden år XXXX og er i dag et af de mest populære magasiner indenfor motion og sundhed.