Forlænges avis abonnementet automatisk?

Dette nedenstående spørgsmål bliver vi ofte stillet, og vi vil give et svar på det nedenunder

Efter prøveperioden vil mit abonnement så automatisk blive forlænget, og jeg derved selv skal opsige det, hvis jeg ikke ønsker det længere? Eller bliver det automatisk stoppet, også skal jeg give besked, hvis jeg ønsker, at det skal forsætte?

Det kommer an på, hvilken avis det er, som du har prøvet. De kampagnetilbud som er på denne siden er specielle kampagnetilbud, som kun løber sig i en begrænset periode (fx 1 måned, 3 måneder mv.). Og i langt de fleste abonnementer vil abonnementet automatisk forlænges efter prøveperioden til avis abonnementets almindelige pris, ved mindre at du opsiger det. Èt abonnement, som ikke automatiske forlænges er Kristeligt Dagblad.
Så du skal derfor selv opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker det skal forlænges. Det er derfor vigtigt, at du opsiger dit abonnement, hvis du ikke ønsker at forsætte det. Du kan nedenunder læse Berlingskes vilkår

Abonnementer tegnet hos Berlingske Media tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil abonnementet opsiges skriftligt eller telefonisk. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af en længde svarende til den foregående. Tilbudsperioder (herunder særlige rabatter, vouchers m.v.) kan ikke forlænges. Ved udløbet af en tilbudsperiode fortsætter abonnementet til den normale abonnementspris.

Som det kan tolkes af ovenstående tekst, vil abonnementet forsættes ved mindre det opsiges skriftligt eller telefonisk. Du kan her læse, hvordan du opsiger et abonnement.
Er du i tvivl om abonnementet forsættes hos din udbyder, så skriv spørgsmålet nede i kommentarfeltet. Så vil vi svare så hurtigt som muligt på dit spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *