BT

Lige i øjeblikket er der desværre ikke tilbud på avisabonnementer fra BT. Men du kan herunder se andre tilbud på avisabonnementer:

 PeriodePrisLæs mere
Berlingske10 uger190 kr.Læs mere
Information1 månedGratisLæs mere
Kristelig Dagblad1 månedGratisLæs mere
Wype2 månederGratisLæs mere
Flipp1 månedGratisLæs mere

BT (indtil 2012 kaldt B.T.) ejes af Berlingske Media, og er en dansk såkaldt ‘tabloidavis’. De blev grundlagt tilbage i 1916 af Henry Hellssen, og hentede stærkt inspiration fra den østrig-ungarske avis ‘”Az Est”. Selvom det er mange år siden, er det stadig relativt ungt ift. Jyllands-Posten og dens ejermand Berlingske.

Formålet var at lave en mere tillokkende og anderledes avis end Berlingske Tidende, som havde korte og kontante nyheder. Dens format var også halvt så stort som Berlingske Tidende, og den gjorde den let at håndtere.

Siden da har de også adskilt sig fra Berlingske Tidende og lignende aviser. I BT er der lagt vægt på sportkendteforbrug, kongelige og nyheder. Hvor Berlingske mere har fokus på erhverv, politik og kultur. Det er en avis, hvor du får mange af nyhederne på en hurtigt måde.

I dag har BT dagligt oplag på mere end 80.000 aviser, og den udgives i alle hverdage såfremt weekender (dog med få undtagelser som fx juleaften mv.). Derudover har de også en hjemmeside, hvor mange kan læse mange af deres nyheder via fx sin computer, smartphone, tablets mv.

Man kan købe BT i de fleste supermarkeder og kiosker, men man kan også abonnere på deres aviser. Ved at abonnere på dem får man deres aviser direkte leveret til ens adresse.

Du kan nedenunder se tilbud på andre aviser:

 PeriodePrisLæs mere
Berlingske10 uger190 kr.Læs mere
Information1 månedGratisLæs mere
Kristelig Dagblad1 månedGratisLæs mere
Wype2 månederGratisLæs mere
Flipp1 månedGratisLæs mere

2 tanker om "BT"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *