Aviser i udlandet

Bor du i udlandet eller skal til udlandet på et kort/langt visit, og stadig gerne vil læse din avis? Så frygt ej. Du kan stadig få læst din avis, og blive opdateret med de mange nyheder.

Mange af de danske aviser tilbyder nemlig at levere avisen til dig, dog mod at selv betaler for portoomkostningerne. Det gælder både om du befinder dig i Estland, Portugal, Sverige eller et sted uden for Europa.
Alternativ – Online avis

Det kan dog hurtigt blive en ret dyr fornøjelse med portoomkostningen og gider du ikke at betale for den, findes der faktisk et alternativ, som du kan gøre brug af – nemlig e-avis.

Mange aviser giver nemlig mulighed for, at du kan oprette et e-avis abonnement hos dem. Med dette abonnement kan du læse dagens avis online, over fx din computer, smartphone eller tablets. Og du kan læse nyhederne ligemeget hvor du befinder dig i verden, om det så er i Vietnams regnskov eller ødemarken i Sverige er underordnet (der skal selvfølgelig være en internet forbindelse).
Denne e-avis fungerer rigtig godt – også er den ofte billigere end de almindelige avis abonnement. Du kan her læse mere om e-avis.

Er du i tvivl om en given avis udbyder tilbyder at levere aviser til udlandet og/eller tilbyder online avis, så kontakt enten avisen og spørg dem eller spørg nede i kommentarfeltet. Så vil vi hurtigst muligt give dig et svar på det. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *