Hvad koster en avis i løssalg?

En avis i løssalg kan koste alt fra 22 kr. til 59 kr. Priserne på løssalgsaviser bliver ved med at stige, da færre og færre køber dem, i takt med at flere og flere læser nyheder digitalt.

Aviser findes stadig i papirform og mange henter hver dag deres avis i den lokale kiosk eller supermarked. Det kan du også gøre. Vi har her lavet en liste over priserne på de største danske aviser i løssalg.

Ekstrabladet

Ekstrabladet koster 22 kr. pr. avis i løssalg.

Du kan lige nu få et abonnement på Ekstrabladet for 99 kr./md. Det betyder at du i stedet for at betale 22 kr. om dagen for avisen, kun betaler 3,30 kr. pr. dag for avisen.

Information

Avisen Information koster 23 kr. i løssalg.

Lige nu kan du få Information leveret til din dør helt gratis i 4 uger. Det betyder at du i stedet for at betale 23 kr. pr. dag for avisen, ikke skal betale noget for den.

Efter du har fået den første måned gratis kan du vælge at fortsætte abonnementet til 200, 300 el. 400 kr./md. alt efter hvor mange fordele du vil have. Det giver dig en pris på 6,67 kr. pr. avis, 10 kr. pr. avis eller 13,33 kr. pr. avis, hvilket alt sammen er billigere end at købe avisen i løssalg.

Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad koster 30 kr. i løssalg.

Du kan ligeledes prøve Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger, så du i stedet for at betale 30 kr. i løssalg skal betale 0 kr. om dagen den første måned.

Efter den gratis prøveperiode kan du vælge at fortsætte abonnementet til enten 249 kr./md. (8,30 kr. pr. dag), 324 kr./md. (10,80 kr. pr. dag) eller 447 kr./md. (14,90 kr. pr. dag) alt efter hvor mange fordele du vil have. Der er altså mange penge at spare på et abonnement, frem for køb af avisen i løssalg.

Berlingske

Berlingske koster 35 kr. i løssalg.

Du kan tegne et abonnement på Berlingske og på den måde spare en masse penge i forhold til at købe den i løssalg. Abonnementerne Berlingske udbyder koster alt fra 99 kr./md. til 549 kr./md. alt efter hvor mange fordele du vil have. Det betyder at abonnement vil ligge på en pris pr. dag fra 3,30 kr. til 18,30 kr.

Børsen

Børsen koster 30 kr. i løssalg.

Hos Børsen kan du også abonnere på avisen. De tilbyder 4 forskellige abonnementer, der koster henholdsvis 89, 449, 469 og 489 kr./md. Dvs. at du får en pris pr. avis på mellem 2,97 kr. og 16,30 kr.

Politiken

Politiken koster 39 kr. i løssalg.

Med et abonnement på Politiken kan du spare mange penge i forhold til at købe avisen i løssalg. Du kan vælge mellem 3 forskellige abonnementer hos Politiken, med priser på henholdsvis 349, 449 og 549 kr.

Det billigste Politiken abonnement giver dig dermed en dagspris på 11,63 kr. mens det dyreste abonnement har en dagspris på 18,30 kr.

BT

BT koster 24 kr. i løssalg.

Jyllandsposten

Jyllandsposten koster 35 kr. i løssalg.

Weekendavisen

Weekendavisen koster 59 kr. i løssalg.

Weekendavisen bliver kun udgivet i weekenden og er derfor også en del dyrere end de andre aviser i løssalg.

Hvad er e-avis?

Du har nok hørt om e-avis før – men hvad er det egentlig? En e-avis er en elektronisk udgave af en given avis. Du slipper altså for den trykte version, og det forgår typisk med, at du kan logge ind på en side, hvor du har adgang til artiklerne. Læs resten

Aviser i udlandet

Bor du i udlandet eller skal til udlandet på et kort/langt visit, og stadig gerne vil læse din avis? Så frygt ej. Du kan stadig få læst din avis, og blive opdateret med de mange nyheder.

Mange af de danske aviser tilbyder nemlig at levere avisen til dig, dog mod at selv betaler for portoomkostningerne. Det gælder både om du befinder dig i Estland, Portugal, Sverige eller et sted uden for Europa. Læs resten

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Ønsker du ikke din prøveperiode forlænget eller generelt vil opsige dit abonnement; så er du havnet det rigtige sted. Det kan være forskelligt hvordan man opsiger sit abonnement hos de forskellige aviser. Derfor har vi herunder taget de mest populære aviser, og givet en guide til dem hver for sig. Og du skal huske, at undlade at betale er ikke en gyldig opsigelse. Læs resten