Ekstra Bladet

Her på siden samler vi de aktuelle abonnement tilbud der er på Ekstra Bladet. Avisen køre jævnligt med særligt gode tilbud på deres avis og online platform og det er disse tilbud du altid kan se her på siden.

Ekstra Bladet abonnement tilbud

Herunder kan du se de nuværende tilbud på avisabonnementer fra Ekstra Bladet:

 PeriodePrisLæs mere

Aktuelt er der 2 abonnement tilbud på Ekstra Bladet, der hver især har sine fordele. Du kan herunder læse mere om de forskellige tilbud og se hvad de inkluderer.

Dette får du med abonnement tilbuddet fra Ekstra Bladet

Ekstra Bladet tilbyder 2 forskellige tilbud, som du kan vælge i mellem:

 1. 1 måned for 99 kr.: Her får du avisen samt magasinet Ekstra leveret lørdag-søndag. Abonnementet stopper automatisk efter den ene måned og prisen er inkl. porto, eksp. og levering.
 2. 12 måneder + en tablet: Her får du avisen i alle ugens dage, den digitale avis (eBladet), magasiner (fx Tour de France magasinet) samt en Lenovo Tap 2 10,1″ tablet til en værdi af 1.149 kr.

Denne side bliver løbende opdateret, skulle der dukke yderligere tilbud op på Ekstra Bladet.

Avisens historie

Ekstra Bladet er en landsdækkende dansk avis ejet af JP/Politikens Hus, som også ejer bl.a. Politiken, Jyllands Posten og Dagsbladet Børsen. Det anslås, at Ekstra Bladet har omkring 180.000 læsere på hverdage og 236.000 om søndagen.

Ekstra Bladet udkom første gang i 1904 som et tillæg til Politiken, hvor den dækkede krigen mellem Japan og Rusland. Siden skiftede den navn til Ekstra Bladet i 1904 og fik sin egen redaktion i 1905. I dag er det Poul Madsen som er ansvarshavende redaktør på Ekstra Bladet. En titel han overtog fra Hans Engell i 2007.

Avisen har haft mange op og nedture gennem tiderne, især på grund af deres meget aggressive journalistik, hvor der aldrig er blevet lagt fingre imellem. I 90’erne bliver Ekstra Bladets image dog så dårligt at de er nødt til at hyre et professionelt reklamebureau til at få avisen tilbage til folket.

De dygtige reklamefolk lykkedes med at udvikle ene kampagne der bringer Ekstra Bladet tilbage som et af Danmarks største dagblade. Det er under reklame kampagne “Find dig i Ekstra Bladet, eller find dig i hvad som helst!” at Ekstra Bladet igen bliver populært hos danskerne.

Siden da har Ekstra Bladet fortsat været et af de mest populære danske medier, og har den dag i dag stadig succes med deres aggressive journalistik.

Er du stadig interesseret i at bestille et abonnement tilbud og vil du læse mere om de forskellige tilbud, så tryk på billederne eller “Læs mere” teksten i tabellen herunder:

 PeriodePrisLæs mere

Har du nogle spørgsmål, så stil dem endelig nede i kommentarfeltet.

2 tanker om "Ekstra Bladet"

 1. Hej
  Har i et jule abonnent på 3 måneder kun lørdag og søndag og hvad er prisen?

  Med venlig hilsen
  Ann-Mari Stegler

 2. Hej Ann-Mari

  Tak for dit spørgsmål.

  Det eneste tilbud der er lige i øjeblikket fra Ekstra Bladet er dette tilbud. Her får du 1 måned for 99 kr., hvor du får leveret avisen lørdag og søndag.

  Håber det tilbud kunne være interessant for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *