Berlingske

Der er desværre ikke nogle tilbud fra Berlingske lige i øjeblikket, men herunder kan du se tilbud for andre aviser:

 PeriodePrisLæs mere
Berlingske web + business1 måned0 kr.Læs mere
Berlingske Business1 måned0 kr.Læs mere
Berlingske digital

Digital

1 måned249 kr.Læs mere
Berlingske komplet

Komplet

1 måned199 kr.Læs mere

Hvad får du med et abonnement hos Berlingske?

Med ovenstående abonnement får du følgende:

 1. Avis hele ugen: Du får Berlingske avis leveret til din dør hver eneste dag.
 2. E-avis: Berlingske e-avis er en tro kopi af deres fysiske udgave, som du kan læse hver eneste dag på din PC, tablet eller smartphone.
 3. Business.dk: Du får adgang til alt indholdet på Business.dk, hvor du kan holde dig ajour med finansverden, økonomi mv.
 4. Berlingske.dk: Du får adgang til alt indholdet på Berlingske.dk, hvor du kan holde dig opdateret inde for kultur, politik mv.

Alt dette får du med et abonnement hos Berlingske. Abonnementet er desuden uden bindinger, så abonnementet stopper automatisk. Når abonnementet så er stoppet, kan du så vælge, om du ønsker at forsætte det.

Berlingske historie

Berlingske (oprindeligt Kjøbenhavnske Danske Post-Tidender og senere Berlingske Tidende) blev grundlagt helt tilbage i 1749 og er derfor Danmarks ældste eksisterende avis. I starten var det en avis der blot udkom 2 gange om ugen, men fra 1841 udkom den hver dag, og fra 1844 udkom den både morgen og aften undtagen søn- og helligdag. Berlingske var egentlig en forsættelse af de Extraordinaire Relationer, som blev udgivet af bogtrykkeren Joachim Wielandt helt tilbage fra begyndelsen af 1721. Den anses traditionelt for at være en borgerlig og konservativ avis.

Tilbage i 1749 – da den første Berlingskes udkom – var det et skred og vendepunkt i den danske presse. Indtil da, var der ikke andre aviser der udkom så regelmæssigt som Berlingske. Samtidig var der også andre ting, som de bevirkede dengang og som stadig er aktuelle, fx de spalter vi ser i dagens aviser.

Avisen har haft flere forskellige tillægsaviser, som fx Berlingske Aftenavis som siden blev til Weekendavisen i 1979. I 1999 udgav chefredaktøren Peter Wivel en artikelserie om Riffelsyndikatet, som solgte våben under 2. verdenskrig til tyskerne. Og det var A.P. Møller der ejede Riffelsyndikatet, hvilket skabte røre.

I 2000 blev Berlingske købt af den norske koncern Orkla Media i 2000, og senere blev deres aktiver solgt til britiske Mecom Group. I dag ejes Berlingske af Berlingske Media.

Du kan nedenunder se tilbud på andre aviser:

 PeriodePris pr. månedLæs mere
BT1 måned0 kr.Læs mere
Berlingske Business1 måned0 kr.Læs mere
Information1 månedGratisLæs mere
Kristelig Dagblad1 månedGratisLæs mere
Ekstra Bladet1 måned99 kr.Læs mere
Berlingske digital

Digital

1 måned249 kr.Læs mere
Berlingske komplet

Komplet

1 måned199 kr.Læs mere

8 tanker om "Berlingske"

 1. Hvad nu når jeg har ferie fl. Gange årligt og sætter avisen på stand by. Får jeg så fuld refusion for den periode jeg er bortrejst ?

 2. Hej Britta

  Tak for dit spørgsmål.

  Den første uge af en pause bliver ikke godskrevet, men det gør den resterende periode.

  Alternativt kan du få smartkuponer, som er kuponer du kan gå ned i forretninger som sælger Berlingske og B.T., og ombytte dem til en af de aviser. Eller du kan holde en pause med forsat digital adgang.

  Håber det var svar på dit spørgsmål, og ellers må du endelig sige til :-)

 3. Hej Amy

  Berlingske har desværre ikke et abonnement med levering kun lørdag og søndag. Det er dog muligt, at de kan lave et kombi abonnement for dig, så du får levering lørdag og søndag, samt digital adgang hele ugen.

  Hvis det lyder interessant, skal du bare kontakte dem og høre nærmere. Det kan du gøre lige her: http://www.b.dk/kontakt.

  Forsat dejlig dag! :)

 4. hvad koster et abonnement på Berlingske – når vi gerne vil have avisen hver dag?

  Med venlig hilsen
  Hanne Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *